Dr. Csomai Zita: Kismamák természetes gyógymódjai

Ezúttal egy könyvet szeretnénk nektek ajánlani.

Ez a könyv tartalmazza az összes olyan természetgyógyászati módszert, lehetőséget, melyeket biztonsággal alkalmazhatunk várandósan is. Többek között a gyógygombák is helyet kaptak Dr. Csomai Zita egyik legújabb könyvében.

Így ír Zita a süngombáról:

“A Süngomba talán a leghatékonyabb a gyomorégés, reflux ellen. Negyed-fél mokkáskanálnyi bio süngomba őrleményt forrázzunk le vagy főzzünk 10 percig 1/2 liter vízzel és ezt igyuk meg a nap folyamán. Amennyiben jellemzően reggel jelentkezik a gyomorégés, akkor este, lefekvés előtt igyuk meg.”

Minden panaszra több megoldást is kínál, melyekből mindenki ki tudja választani a számára szimpatikus lehetőséget.

A várandósság alatti panaszok kezelése során kiemelkedően fontos szerepet töltenek be a szelíd gyógymódok, hiszen ilyenkor a legtöbb ember nem szívesen választja a gyógyszeres kezelést. Tudnunk kell, hogy a természetes gyógymódok között is akad olyan, amit nem szabad várandósan alkalmazni, mert veszélyes lehet a babára vagy vetélést, koraszülést eredményezhet.
Fontos továbbá, hogy várandósan vannak olyan állapotok, például görcsök, vérzés vagy magas vérnyomás, ahol azonnali orvosi segítségre van szükség, és nincs helye a természetgyógyászatnak.

Süngombás termékek: www.biogombabolt.hu

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.