5 szempont, hogy milyen kávét válassz!

Nem mindegy milyen kávét iszunk!

1. Bio minősítésű kávé megbízható forrásból származik, ellenőrzött, szervmaradvány mentes.

2. A fagyasztva szárított eljárással készített oldódó kávé jobban megőrzi a kávé aromáját, színét  viszont a savanykás ízért és a gyomorégésért felelős csersav tartalmat a megfelelő mértékben kivonták belőle.

3. A ganoderma gombát is tartalmazó kávé kevésbé savas.

4. A ganoderma gomba semlegesíti a kávé negatív hatásait, nem dobogósítja meg a szívet.

5. A ganoderma gomba természetes összetevője a szerves germánium, mely növeli a véroxigén szintet, így a gombát tartalmazó kávé hosszabb távon érezteti hatását.

Ganodermás kávé: http://www.drganolife.hu/termekek/ganodermas_kavekulonlegesseg

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.