Ismerje meg a Biogomba Nyílt Nap szakmai programjait, előadóit!

 

 

 

 

 

 

BIOGOMBA NYÍLT NAP

2019. május 18.

Szakmai programok:

Jövőhéttől indul a regisztráció. Családi programjaink és kiállítóink hamarosan!

09:00 –  

Regisztráció

09:30 – 11:00

Prof. Dr Dinya Zoltán: Gyógygombák szerepe az egészségmegőrzésben és a prevencióban

11:30 – 12:15

Dr Csomai Zita: Gyógygombák alkalmazása a gyermekgyógyászatban

12:15 –13:00

Dr. Dóda Ildikó előadása: “Egyem vagy ne egyem?” avagy orvosi válaszok a leggyakrabban felmerülő kérdésekre

15:00 – 16:00

Béky László: A beszűkült vese folyamatok komplex kezelése természetes élet és gyógymódokkal.

16:00 -16:15

Tombola, ajándékok sorsolása

Előadóink

 

prof. dr. habil. Dinya Zoltán

1942-ben született Endrődön. Egyetemi tanulmányait a Debreceni Egyetemen végezte. Ezután az egyetemen maradt s közel 40 évet töltött ott mint oktató és kutató. Fő érdeklődési területei az antibiotikumok és a flavonoidok analitikai, elméleti és farmakológia kutatása volt. Későbbi témái a fitokémiai anyagok kemopreventív és antioxidáns – különös tekintettel az immunmoduláns és antitumor – hatásaikhoz kapcsolódnak. Kutatási eredményei alapján több, jelenleg is forgalmazott, kiemelkedően magas antioxidáns hatású polifenol-, illetve béta-glükán-tartalmú táplálékiegészítőt dolgozott ki. Az utóbbi években részletesen foglalkozik a gyógygombák rákellenes és immunmoduláns hatásaival.

A Magyar Tudományos Akadémia doktora, több hazai és nemzetközi tudományos testület aktív tagja és számos kitüntetés birtokosa. Több mint 230 tudományos közleményt és 8 szakkönyvet vagy tankönyvet írt.

Dr. Dóda Ildikó háziorvos-fitoteraputa

“Azon kevés háziorvos közé tartozom, akik a gyógyszeres terápiák mellett a régi, hagyományos gyógynövényes terápiákat is alkalmazzák a gyógyításban.  Közel 10 éve foglalkozom gyógygomba terápiával. A gyógygombák úgy képesek segíteni az embereknek, hogy közben nem károsítják őket, talán éppen ezért olyan népszerűek.”

 Dr.  Csomai Zita orvos-természetgyógyász, életmód- tanácsadó és terapeuta 

Gyermekkorom óta orvos, vagy ma inkább azt mondanám gyógyító akartam lenni. 1999-ben végeztem orvosként Szegeden, majd a sürgősségi ellátásban illetve onkológia osztályon dolgoztam éveken át.

A kórházi, a mentős és az ügyeleti munkámban mindig hiányoltam annak a lehetőségét, hogy a betegekkel hosszabb időt eltöltve segítsem őket a megoldás megtalálásában, és ezáltal a gyógyulásban, ezért 2003-ban természetgyógyászatot kezdtem komolyan tanulni.

Munkám során a legfontosabbnak a megelőzést tartom, az egészség megőrzését az életmód átalakításával, a stressz megfelelő kezelésével. A gyógyításban mindig a holisztikus szemléletet alkalmazom, a testi, a lelki és a szellemi, energetikai egységet, egészséget igyekszem helyreállítani.

Béky László természetgyógyász

Alap iskoláim: agrármérnök, mentálhigiénikus bölcsész, andragógus, szakpedagógus.

Természetgyógyászati vizsgáim: alternatív fizioterápia, alternativ mozgás és masszázs terápia, akupresszúra, , bioenergetika, fito terápia, fül akupunktúrás addiktológus, életmód tanácsadó és terapeuta, reflexológus, szemtréner. Mindezekből állami vizsgabizottsági elnök is vagyok.

Több, mint 30 éve szolgálom az egészségügyet, rendelőm:  Az AURA Természetgyógyászati gyógyító és Oktató Központ.

Elsősorban a krónikus degeneratív betegségek ok okozati elemzése, majd ezek személyre szóló alkalmazása a fő feladatom. Oktatom, tanítom a természetgyógyászatot, de nem a vizsga anyagot, hanem a való életet! Azaz! A staféta botot adom át!

Egészségügyi szak újságíró, tv és rádió szerkesztő műsorvezető is vagyok. Mindezeket 80 évesen végzem tökéletes szellemi és fizikai állapotban.

 

One Response to Ismerje meg a Biogomba Nyílt Nap szakmai programjait, előadóit!

  1. […] Ismerje meg a Biogomba Nyílt Nap szakmai programjait, előadóit! […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.